Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na název aplikace.

Kingpin Private Browser

Máte rádi, když není vaše historie zaznamenána? Tenhle prohlížeč nabízí čistě anonymní prohlížení, ale to není jeho jediná výhoda. Má v sobě zabudovaný ad blocker, takže otravné reklamy nebudou v tomto režimu otravovat.

Původní cena: 279 Kč (49 Kč)

Pocket City

Staňte se starostou vlastního města. Začnete hezky od začátku. Budujte parky a rekreační místa pro sportovně založené občany. Vaším cílem bude potírat i zločin a poradit si s katastrofami, které mohou nastat. Vytvořte město svých přestav a udržte výdaje na uzdě.

Původní cena: 99 Kč (79 Kč)

Super Eraser: Photo Erase

Chybí vám k dokonalosti už jen odstranit několik málo nedokonalosti. No, tak s tím vám Super Eraser pomůže, ale pouze na fotkách, které jste pořídili. Máte krásnou fotku, na které straší nepříjemný objekt. Ještě fotku nemažte ze svého zařízení a zkuste nežádoucí věc odstranit.

Původní cena: 179 Kč (zdarma)

Slevy her pro Mac na Steamu

Tomb Raider

Původní cena: 19,99 € (2,99 €)

Rise of the Tomb Raider™

Původní cena: 49,99 € (7,49 €)

Life is Strange: Before the Storm

Původní cena: 16,99€ (5,09 €)

Deus Ex: Mankind Divided 

Původní cena: 29,99€ (4,49 €)

Dnes nejčtenější

.