Zavřít reklamu

Pokud jste sledovali dnešní konferenci Apple, tak jste určitě postřehli, že jsme nebyli svědky ani jediné zmínky o bezdrátové nabíječce AirPower. Je to přesně rok, co Apple tuto bezdrátovou nabíječku představil a většina z nás čekala, že zrovna dnešek je dnem, kdy AirPower spatří světlo světa. Bohužel tomu ale tak není a my si tak budeme muset na AirPower ještě pár měsíců počkat.

Společně s vydáním nových produktů Apple také aktualizoval svoji webovou stránku. V aktualizované verzi webové stránky nyní nenalezneme žádnou zmínku o AirPoweru – vše je smazáno. Až na jedno místo – AirPods. Pokud si totiž rozkliknete stránku s AirPody, můžete si všimnout upoutávky na Volitelné pouzdro pro bezdrátové nabíjení, které momentálně není k dispozici. Ono volitelné pouzdro leží společně s iPhonem X právě na bezdrátové nabíječce AirPower:

airpower_airpods

Stránka s AirPody je tedy jediným a posledním místem, kde můžeme bezdrátovou nabíječku AirPower spatřit. V minulosti jsme si mohli AirPoweru všimnou například na stránce s iPhonem X. Jelikož ale Apple představil iPhone XS a iPhone XR, stránka s iPhonem X zmizla a s ní i AirPower.

Takto vypadá nový iPhone XS a iPhone XS Max:

Těžko říct, co si pod tím máme představit. Snaží se Apple, aby zákazníci na AirPower úplně zapomněli a nebo se pouze potýká s výrobními problémy? Co se s touto bezdrátovou nabíječkou bude dít, tak to ví jen a jen Apple.

Airpower

Dnes nejčtenější

.