Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás nejzajímavější aplikace, které jsou dnes zcela zdarma. Bohužel, může se stát, že některé aplikace budou opět za plnou cenu, což my však žádným způsobem neovlivníme. Chtěli bychom vás však ujistit, že aplikace byly v době psaní článku zdarma. Pokud se chcete posunovat mezi screenshoty z aplikace, scrollujte do stran. Scrollování by mělo fungovat také na mobilní verzi.

Jestliže si chcete některou z nabízených aplikací stáhnout, klikněte na tlačítko Stáhnout anebo na název dané aplikace. Další možností, jak stahovat aplikace, je použít příslušní QR kód. V mobilní verzi stáhnete aplikaci kliknutím na její název. Velká ikona může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná také pro Apple Watch.

Magic Call Pro

Jste na schůzce, ze které se chcete nějak dostat? Není nic jednoduššího než použít aplikaci Magic Call Pro, a tím nasimulovat, že vám někdo telefonuje. Zachráníte tím sami sebe z nevhodné a nepříjemné situace.

[appbox appstore id1269010857 oldprice=“49Kč“]

Gooba – Notes & Tasks

Zlepšete svou produktivitu s aplikací Gooba. Jedná se o jednoduchou aplikaci s intuitivním uživatelským rozhraním, se kterou můžete spravovat svůj denní program a ukládat do ní poznámky.

[appbox appstore id1258233354 oldprice=“25Kč“]

SketchFan Pro – My Art Pad

SketchFan Pro je mobilní kreslicí aplikace vytvořená speciálně pro kreativce. Udělejte skvělou malbu, která bude vypadat, jako byste ji skutečně malovali štětcem na papír.

[appbox appstore id1380326509 oldprice=“229Kč“]

Background Color

Vytvořte si krásné tapety. V nabídce máte 40 předvolených barev, ovšem můžete si nastavit i jiné, které se líbí vám.

[appbox appstore id730918996 oldprice=“79Kč“]

Learn Chinese Easily

Learn Chinese Easily je interaktivní způsob učení nového jazyka. V aplikaci máte skvělou šanci procvičit si jazyk tím, že budete neustále komunikovat se softwarem, propojovat slova s obrázky a podobně. Čínský jazyk se tak naučíte zábavnou formou.

[appbox appstore id483968432 oldprice=“25Kč“]

Bacon Raiders

Jestliže si chcete zahrát nějakou hru, zkuste Bacon Raiders. Ocitnete se v roli vesmírného piráta, který napadá planety, aby získal co nejvíce drahokamů a co největší bohatství. Zvládnete to?

[appbox appstore id1104706614 oldprice=“25Kč“]

Tape

Vzpomínáte si na kazety z osmdesátých let? I nyní je můžete mít. Tape je emulátor kazetového přehrávače a přehraje hudbu, kterou máte v zařízení, jako byste si ji přehrávali přímo z kazety.

[appbox appstore id537766208 oldprice=“25Kč“]

ABC Coloring Book 19

Omalovánky pro děti. Jedná se o aplikaci, kterou si zamilují všechny děti, jež milují barvy. Pomáhá dětem vybírat vhodné barvy pro každý obrázek, a tak vaše ratolesti mohou kreslit snadno a rychle pomocí prstu na obrazovce.

[appbox appstore id1021888702 oldprice=“25Kč“]

purse-1478852_1920

Dnes nejčtenější

.