Zavřít reklamu

Vypadá to, že čínští výrobci mají o finální podobě chystaného iPhonu X Plus již nějaký ten pátek jasno. Jak jinak si totiž vysvětlit to, že se na světlo světa dostávají čím dál častěji zcela evidentní kopie letošních iPhonů, mezi kterými si můžeme prohlédnout například i mnohými očekávaný iPhone X Plus.

Objevení klonů není nic těžkého. Stačí si jen dát tu práci a věnovat pár minut prohledávání Twitteru, Weiba či podobného portálu, na kterém se uživatelé chlubí buď nálezem klonu či se naopak snaží svět přesvědčit o tom, že jimi přidaná fotografie skutečně zachycuje originální iPhone, který nám Apple představí až za pár týdnů. Při bližším prozkoumání fotek je ale zcela evidentní, že se jedná o kopii. 

S pár pěknými fotkami klonů přispěchal i leaker Benjamin Geskin, kterého si valná většina z vás jistě pamatuje z minulého roku, kdy se mu podařilo odhalit spoustu tajemství ohledně chystaného iPhonu X, tehdy známého jako iPhone 8. Klony, které Geskin zveřejnil, si můžete prohlédnout v galerii pod tímto odstavcem.

Jak můžete sami vidět, zpracování klonů nevypadá alespoň dle fotek vůbec špatně. Široký spodní rámeček ale celkový dojem z telefonu výrazně kazí. Co naopak zaslouží pochvalu je rozhodně displej, jehož čitelnost je skutečně dobrá ze všech úhlů ze záběru. Na jedné z fotografií si pak můžete všimnout i “šuplíčku” pro SIM kartu, který je opatřen hned dvěma rámečky pro podporu DUAL SIM, kterou údajně větší “plusko” nabídne. 

Bude vcelku zajímavé sledovat, zda se asijští výrobci nakonec svými předpověďmi trefili či nikoliv a Apple svým iPhonem předehnali. Už nyní je však jasné, že se na podzim opět rozjede obrovská kopírovací mánie, která hned tak neustane. To ale Apple příliš mrzet nemusí. Kvalitou se totiž tyto kopie s jeho iPhonem měřit rozhodně nemohou. 

iphone x plus clone fb

Dnes nejčtenější

.