Zavřít reklamu

Zdá se vám, že je v posledních dnech všelijakých úniků pořád málo? Nezoufejte. I pár hodin před představením se totiž čas od času některá z velkých světových společností prořekne a do světa vypustí vcelku zajímavé informace. To se včera večer povedlo i americké společnosti Discover.

Úniků není nikdy dost

Discover umožňuje kupovat pomocí svých dárkovými kartami a dalších specifickými způsobů platby produkty různých společností. Není proto divu, že se k ní interní informace o chystaných produktech dostávají s předstihem. Občas se však stane, že se některý ze správců webu „uklikne“ a tajné informace vypustí do světa dříve, než sama společnost chtěla. Přesně to se včera v Discoveru stalo.

Na svůj web totiž na pár chvil umístila seznam všech produktů, které Apple dnes večer představí a navrch přihodila i informace o dostupnosti. Zajímavé však je, že se některé názvy s těmi, které se k nám dostaly skrze řádky ve firmwarech, lehce rozchází. iPhonu X je v seznamu pojmenován jako iPhone X Edition, Apple TV 4K se jmenuje Apple TV (2017) a třeba takové AirPods o jakékoliv označení 2. generace přišly úplně. Velmi zajímavou zprávou je však potvrzení sedmé generace iPodu touch, který by měl podle všech dostupných informací přinést i Face ID.

discover-apple

Protože se v případě Discoveru jedná o spolehlivého prodejce, je únik jeho informací opravdu věrohodný. Na definitivní rozuzlování záhady s názvy produktů si však počkáme ještě pár hodin. Třeba se firmware opravdu s realitou lehce rozchází a Apple do nich vložil pouze názvy ve zkratkách. Uvidíme večer.

iphone-8-render-7-and-7s-fb

Dnes nejčtenější

.