Zavřít reklamu

Když bych se vás zeptal, jaké produkty zítra Apple představí, co vyjmenujete? S největší pravděpodobností iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, Apple TV 4K, Apple Watch 3 a nové AirPods. Co když vám ale řeknu, že jen u těchto produktů s největší pravděpodobností zdaleka nekončíme? Ve firmwaru iOS 11 GM se totiž našla opravdu zajímavá zmínka, která nadchne milovníky iPodů Touch.

Vypadá to, že si Jony Ive ve své jablečné kuchyni uvařil více produktů, než jsme čekali. Leaker Benjamin Geskin totiž objevil v kódech firmwaru zmínky o v pořadí již sedmé generaci přehrávače iPod Touch. To však není vše. Řádky totiž naznačují něco o poznání zajímavějšího. Nový iPod Touch by totiž mohl dostat technologii Face ID.

Geskin dokonce objevil i pár řádků s instrukcemi, ve kterých je napsáno „Odemkněte váš iPod vaší tváří“, což dává této informaci o poznání reálnější obrysy. Sám leaker však zatím mírní nadšení a říká, že se může jednat i o rozpracovaný řetězec, který může být v budoucnu využit úplně jinak. Pokud se však v řádcích objevila věta „Odemkněte váš iPod vaším obličejem“, je tato varianta pro budoucí iPod minimálně zvažována. A kdo ví, třeba se ho opravdu dočkáme už zítra. Všechny zraky se totiž upínaly především na prémiový iPhone X, takže měl Apple pro vývoj nového iPodu dostatek klidu. Tomu napovídá i jeho jméno. Podle Geskinova objevu by se měl nový iPod jmenovat iPod 8. Nechme se tedy překvapit, jaká překvapení na nás Apple nachystal.

iPod touch FB

Dnes nejčtenější

.