Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch. S dnešní nabídkou si přijdou na své příznivci manuální fotografie, hlídači kalorií, milovníci stop-motion animací nebo třeba uživatelé, kteří chtějí začít s fitness.

Browser and Documents
Aplikace Browser and Documents slouží ke správě stahování a souborů na vašem iOS zařízení. Nabízí podporu nápravy přerušených stahování, přehledného zobrazení stavu všech stahování, možnost pozastavení downloadu, stahování větších souborů a řadu dalších funkcí. Pokud jste z jakéhokoliv důvodu neupgradovali na novější iOS s nativní aplikací „Soubory“, přijde vám aplikace „Browser and Documents“ jistě vhod. Aplikace je zcela bez reklam.

[appbox appstore id1324460798 oldprice=“29Kč“]

Calorie Wallet
Hlídáte si kalorický příjem a klasické počítání kalorií vás nebaví? Vyzkoušejte zcela nový přístup – spravujte své kalorie, jako by to byly peníze. Aplikace Calorie Wallet vám umožní stanovit si denní rozpočet, poskytne vám podrobný přehled o vašem příjmu a nabídne efektivní řešení, to vše v jednoduchém, moderním, intuitivním uživatelském rozhraní.

[appbox appstore id1329757908 oldprice=“29Kč“]

Impossible Camera
Baví vás animace typu „Stop Motion“? A chtěli byste je sami vytvářet na svém iPhonu? Skvěle vám k tomu poslouží aplikace Impossible Camera. Umožňuje přesné vytvoření perfektní animace, kterou určitě ohromíte a pobavíte své přátele.

[appbox appstore id1231708943 oldprice=“29Kč“]

Taskflight
Taskflight je aplikace na podporu produktivity, která pomůže proměnit vaše konverzace ve skutečnou akci. V aplikaci můžete z (nejen) pracovní konverzace vytvořit soubor sdílených úkolů, Taskflight podporuje notifikace a funkci 3D Touch.

[appbox appstore id917409531 oldprice=“119Kč“]

ReliCam
ReliCam fotografická aplikace pro ty, kteří chtějí mít většinu fotografického procesu ve svých vlastních rukách. ReliCam obohatí vaše iOS zařízení o výhody manuálního ovládání klasického fotoaparátu.

[appbox appstore id1029383741 oldprice=“29Kč“]

HASfit: Home Workout Routines

Aplikace HASfit přináší dvojici fitness trenérů přímo do vašeho iOS zařízení. Aplikace se opakovaně úspěšně umisťovala v žebříčcích fitness aplikací. Nabízí cvičební plány pro nejrůznější příležitosti a cíle s každotýdenní aktualizací. Ať už si chcete vypracovat sixpack, spálit tuk nebo nabrat svaly, HASfit bude mít vždy něco pro vás.

[appbox appstore id839432729 oldprice=“59Kč“]

Lists to Do
Úkoly, povinnosti a seznamy jsou nedílnou a často nenáviděnou součástí našich životů. Aplikace List to Do vám zaručí, že už nezapomenete na žádný úkol. Umožňuje vytváření a správu seznamů nejrůznějšího typu od to-do listů až po ty nákupní, nabízí řadu grafických prvků, kterými si můžete seznamy doplnit.

[appbox appstore id571626623 oldprice=“29Kč“]

 

iOS Apps 11917

Dnes nejčtenější

.