Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Red In Bed

Red in Bed je originální interaktivní příběh pro batolata. Vypráví příběh všech barev duhy, kromě červené, která onemocněla. Každá stránka obsahuje různé interaktivní prvky včetně barev duhy, které fungují jako hudební nástroje. Vydejte se malovat svět!

[appbox appstore id595592498 oldprice=“25Kč“]

ABC Star – Letter Tracing

ABC Star pomůže vašim dětem! Můžete vybrat ze tří lekcí: velká písmena, malá písmena nebo čísla. Potom si už pomocí vizuálních a zvukových podnětů vystarají jen a jen s aplikací. ABC Star také umožňuje přeskočit na jakékoli písmeno nebo číslo, které vám dělá problém, nebo si jej chcete více procvičit.

[appbox appstore id1252191274 oldprice=“49Kč“]

ZombiED – 3D Defense

Jedinečná hra, která se odehrává ve skvělém 3D prostředí! ZombiED přichází s příběhem, kde jsou studenti a zaměstnanci nakaženi epidemií a záleží jen na vás, abyste zabránili rozšíření do celého světa. Máte v rukou osud lidstva, čiňte podle toho svá rozhodnutí!

[appbox appstore id1354755019 oldprice=“25Kč“]

Translator HD!!

S aplikací Translator HD může překládat libovolný text mezi 58 světovými jazyky. Stačí jen vybrat zdrojový a cílový jazyk a napsat či vložit daný text. Nabízí se také možnost namluvení, text bude poté okamžitě přeložen. Podporuje spoustu známých jazyků, jako je němčina, angličtina, ruština či španělština. Mezi ty méně obvyklé patří třeba korejština nebo estonština.

[appbox appstore id545275529 oldprice=“229Kč“]

Active Voice!

Používejte Active Voice na denní bázi jako miliony lidí po celém světě! Umožňuje totiž používat svůj hlas pro odesílání zpráv a e-mailů. Už žádné únavné psaní! K dispozici je až 32 cizích jazyků, se kterými si aplikace poradí. Pokud však text přeci jen pro přeložení napíšete, jazyků je k dispozici mnohem více!

[appbox appstore id514916029 oldprice=“229Kč“]

Spelling Bug 1st Grade Words

Naučte se kouzla s kartami, paměťovými hrami a hádankami. Přidávejte svá vlastní slova tak, aby odpovídala tomu, co právě děláte ve škole. Za úkol máte vytvořit krásného motýla, kterého získáte spojováním pravopisných slov, které již znáte. Hra nabízí 4 světy a 36 úrovní.

[appbox appstore id1020954415 oldprice=“99Kč“]

Kintsugi

Ať už jste v oblasti behaviorální terapie nováček nebo ostřílený veterán, Kintsugi vám pomůže s jejím rozvojem. Je to inteligentní aplikace, která využívá strojové učení k tomu, abyste objevili nové poznatky o sobě samém. Stačí mluvit do aplikace a ona udělá zbytek za vás. Podporuje klinicky ověřené techniky pro řešení každodenního stresu, úzkosti a deprese.

[appbox appstore id1418031227 oldprice=“499Kč“]

lcd iphone x fb

Dnes nejčtenější

.