Zavřít reklamu

Pokud si od loňské podzimní keynote Applu brousíte zuby na bezdrátovou nabíjecí podložku AirPower a pouzdro pro AirPods, které bude bezdrátové nabíjení podporovat, máme pro vás dobrou zprávu. Podle nejnovějších informací bychom se totiž měli dočkat spuštění prodejů těchto dvou produktů již velmi brzy.

Podle zdroje pocházejícího z prodejní sítě Best Buy je zahájení prodejů naplánováno na konec března. Ačkoliv přesný den zdroj neprozradil, tvrdí, že se bude bezdrátové pouzdro prodávat jak společně s AirPods, tak i bez nich. Pokud byste si však chtěli bezdrátové nabíjecí pouzdro koupit samostatně, mělo by to jít pouze u samotného Applu nebo některého z autorizovaných resellerů. Prodejci třetích stran, kteří jablečné produkty též nabízí, by totiž měli nabízet pouze pouzdra v kombinaci se sluchátky.

Nové bezdrátové pouzdro pro AirPods:

Bude se AirPower prodávat dobře?

Ani o bezdrátové nabíječce AirPower toho zatím mnoho nevíme. Ačkoliv je tomu už více než čtvrt roku, co jí Apple veřejnosti poprvé ukázal, informace o její dostupnosti stále tají, což může být v konečném důsledku chyba. Bezdrátová nabíječka totiž v portfoliu Applu stále chybí a zákazníci se musí spokojit například s těmi od Belkinu či jiných výrobců, kteří podporují standard Qi. Ve výsledku by se tak mohlo stát, že by od jablečné nabíječky nebyl mezi uživateli kvůli pozdnímu zahájení prodejů zájem. Všichni by totiž už nějakou bezdrátovou nabíječku vlastnili a investovat do nové další peníze, které nejspíš malé nebudou, je Apple jen tak nepřinutí.

Nechme se tedy překvapit zda se předpověď zdroje z Best Buy vyplní či nikoliv. Faktem však je, že na tyto produkty čekáme již opravdu dlouho a mnohým z nás kvůli tomu dochází trpělivost. Uvědomuje si však Apple, že tímto vyčkáváním přichází o zákazníky?

airpower fb

Zdroj: appleinsider

Dnes nejčtenější

.