Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Léto je stále v plném proudu a jeho nedílnou součástí je samozřejmě i voda. Ať už rádi chodíte na přehradu, k rybníku, do aquaparku, anebo se chystáte k moři, tak byste měli myslet na jednu důležitou věc – patřičné vybavení. iPhony jsou sice již dnes částečně voděodolné, ale přesto je vhodné, když si je ještě nějak pojistíte. V tomto směru může být nápomocno kvalitní pouzdro k vodě.

Náš partner Swissten.eu proto pro naše čtenáře připravil exkluzivní slevovou akci, díky které si můžete pouzdro značky Swissten pořídit s 10% slevou a dopravou zcela zdarma. V takovém případě stačí v košíku zadat kód ve znění SWISS10 a cena se automaticky sníží.

S takto zvýhodněnou cenou si můžete pořídit SWISSTEN vodotěsné pouzdro Waterproof, které nabízí ochranu dle krytí IPX8 pro telefony s displejem až 6,5″. Pouzdro tedy iPhone dokáže skvěle ochránit před vodou i vlhkostí, přičemž potěšit dokáže jeho průhledná struktura s podporující dotykovou plochou. Telefon tak můžete ovládat i pod vodou a využít jej například pro focení, případně si kdykoliv vyřídit příchozí hovor, aniž byste jej museli z pouzdra vytahovat. Potěšit dokáže i jeho nízká cena, která po slevě činí pouhých 269 korun.

SWISSTEN vodotěsné pouzdro Waterproof zakoupíte zde

Dnes nejčtenější

.