Zavřít reklamu

Před pár týdny jsme vás informovali o tom, že začal Apple v posledních měsících nabírat do svých řad čím dál více nových designérů, jejichž nápady se možná podepíšou na chystaných produktech v budoucnu. Podle výzkumné společnosti Thinknum to však vypadá, že to nejsou jen designéři, jejichž kolonie se v Applu množí.

Podle údajů, které společnost získala, začal Apple od podzimu roku 2016 masivně nabírat i hardwarové inženýry, jejichž zastoupení v Applu se do začátku letošního roku zhruba zčtyřnásobilo. Co však za tímto trendem stojí?

Přichází revoluce?

Výzkumníci již zmíněné společnosti si pohrávají s myšlenkou, že Apple vytváří zcela novou řadu revolučních produktů, která si vyžaduje práci značného množství lidí a kvůli tomu do svých řad kvalitní inženýry nabírá. V úvahu však připadá i posílení stávajících týmů, které již na chystaných výrobcích pracují. Nápady nových tváří by totiž mohly některé produkty značně oživit a dodat jim punc revolučnosti.

Snad se tedy v následujících měsících prvního ovoce v podobě nových produktů od Applu dočkáme. Respektive, dočkáme se jich zcela určitě, otázka však je, jaké vlastně budou. Zvolí pro letošek Apple spíše menší upgrade jeho jinak dobře sloužících produktů, nebo zariskuje a představí produkt, kterým se pokusí změnit náš pohled na jeho nabídku? Nechme se překvapit.

apple-employee-fb

Zdroj: appleinsider

Dnes nejčtenější

.