Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Better Habits
Plánujete, že s novým rokem přijde i vaše nové, lepší „já“? S aplikací Better Habits pro vás bude osvojování si nových, lepších návyků zábavné a snadné. Aplikace umožňuje nastavení připomínek a obtížnosti, sledování zlepšení i přehled historie.

[appbox appstore id954911327 oldprice=“89Kč“]

Funnel
Aplikace Funnel v hodinových intervalech sbírá nejnovější a nejdůležitější zprávy ze zpravodajských webů, jako je BBC, NPR, CBC, VOA, Fox 5 a řady dalších. Shrnutí těch nejdůležitějších novinek vám pak podává v audio formátu.

[appbox appstore id964666344 oldprice=“119Kč“]

Easy Spending
Díky této aplikaci okamžitě zjistíte, jakým směrem jdou vaše peníze a lehce tak můžete převzít kontrolu nad svými financemi. Easy Spending Expense je prostou a efektivní aplikací, která funguje jako denní správce vašich výdajů. Aplikace nabízí možnost monitorovat výdaje i příjmy a ochranu za pomocí hesla. Aplikace vám také umožní nastavit si měsíční připomínání zaplacení účtů a mnoho dalšího.

[appbox appstore id459019300 oldprice=“29Kč“]

Status Art
Status Art je zábavný a nový způsob aktualizace a přizpůsobení obrazovky vašeho telefonu. Tento šikovný nástroj je snadný na použití a umožní vám vybrat si ze široké palety nejrůznějších designů.

[appbox appstore id781213561 oldprice=“59Kč“]

Carb Cycling: Macro Tracker
Chcete vzít v novém roce svou stravu skutečně vážně? Posunout svůj výkon na zcela novou úroveň? Vyzkoušejte Carb Cycling – nutriční kalkulačku, která vám spočítá makronutrienty na základě údajů o vaší tělesné schránce a aktivitě.

[appbox appstore id1163153881 oldprice=“299Kč“]

Weight Tracker
Aplikace Weight Tracker vám poskytne rychlý a snadný způsob zadávání a sledování vaší váhy. Nabízí integraci s platformou HealthKit, podporuje všechny jednotky pro zadávání váhy a umí vypočítat i BMI a procento tělesného tuku.

[appbox appstore id936275753 oldprice=“89Kč“]

Pinball Breaker Forever
Pinball Breaker Forever je nápaditou kombinací pinballu a rozbíjení bloků. Vychutnejte si retro osmdesátkový herní zážitek. Součástí aplikace jsou i další mini hry.

[appbox appstore id1020947824 oldprice=“59Kč“]

Solitaire Dungeon Escape
Vaše princezna je uvězněná a zamčená v poslední místnosti doupěte, plného záludností a hlídaného drakem. Klíče k jednotlivým dveřím jsou rozdělené do 16 částí. Jedinou cestou, vedoucí k princezně, je vyhrát karetní hru s magickými kartami. Zvládnete to? Hra je zcela bez reklam a bez nákupů v aplikaci.

[appbox appstore id971731883 oldprice=“89Kč“]

iOS Apps 18817

Dnes nejčtenější

.