Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Memoir
Aplikace Memoir vám pomůže oživit a sdílet vaše nejlepší vzpomínky tehdy, kdy na tom nejvíce záleží, a s těmi, na kterých záleží. Umožní vám synchronizovat vaši knihovnu fotografií, Facebook, Twitter, Instragram, Foursquare, Dropbox i Mac, aby z vaší minulosti sestavila  co nejkomplexnější skládačku.

[appbox appstore id544754670 oldprice=“89Kč“]

Stackables
Stackables je pokročilá, komplexní aplikace pro vrstvení efektů. V její nabídce najdete řadu skvělých textur, filtrů, napodobujících analogový film, vintage efekty a mnoho dalšího.

[appbox appstore id704236938 oldprice=“59Kč“]

Tadaa SLR
Nyní můžete pořizovat fotografie v SLR kvalitě kdekoliv a kdykoliv. Jednoduše pořídíte snímek, vyberete požadované zaostření a fotografii necháte zpracovat.

[appbox appstore id724662909 oldprice=“119Kč“]

Perfect Me
Perfect me je užitečná a jednoduchá aplikace, která vám pomůže stát se svým vlastním manažerem, pracujícím na zlepšení vašeho já. Jak často cvičíte, jak často se učíte? Snažíte se zbavit svých špatných návyků? Tato aplikace vám s tím pomůže.

[appbox appstore id928114370 oldprice=“59Kč“]

Prokeyboard
Prokeyboard vám představuje jednu z nejlepších klávesnic pro profesionální uživatele iPadu. Podporuje rychlé psaní, gesta, rozložení jako na PC, matematickou klávesnici a plno dalších funkcí.

[appbox appstore id1106280090 oldprice=“89Kč“]

BlackCam
BlackCam vám umožní pořídit ty nejkrásnější černobílé fotografie. Nabízí vám nejrůznější filtry, možnost úpravy kontrastu, jasu a expozice a řadu dalších funkcí.

[appbox appstore id943901190 oldprice=“59Kč“]

TweetyPro
Sledujte timeline svého Twitteru na uzamčené obrazovce a neztraťte tak ani na moment přehled o tom, co se právě děje. Aplikace Tweety přidá do vašeho Oznamovacího centra widget, takže už nemusíte neustále kontrolovat příslušnou aplikaci.

[appbox appstore id1123323511 oldprice=“59Kč“]

Sky to Fly
Baví vás běhací hry? Pak budete z této „létací“ arkády, plné epických bitev, nadšeni. Ve story módu máte možnost až 3 hodin akce, na výběr máte z 12 charismatických postav.

[appbox appstore id1068468339 oldprice=“59Kč“]

iOS Apps 13

Dnes nejčtenější

.