Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Pixagram
S aplikací Pixagram můžete snadno a rychle vytvářet úchvatné fotografie a sdílet je na sociálních sítích s přáteli. Přidávejte jedinečné filtry, rámečky, nebo upravujte parametry snímků.

[appbox appstore id961656976 oldprice=“29Kč“]

Grouptacts
S aplikací Grouptacts můžete snadno seskupit vaše kontakty podle potřeby a rychle rozesílat hromadné zprávy skupinám vybraných lidí. Aplikace je jednoduchá na použití a má minimalistické uživatelské rozhraní.

[appbox appstore id1210915952 oldprice=“29Kč“]

Remote Control
Proměňte svůj iPhone či iPad v užitečný dálkový ovladač pro váš Mac. Nad svým Macem můžete převzít plnou kontrolu. Své iOS zařízení můžete používat jako trackpad nebo z něj na Macu spouštět aplikace.

[appbox appstore id629019487 oldprice=“89Kč“]

Workout Playlist
Workout Playlist je aplikace pro všechny, kteří nemohou posilovat bez hudebního doprovodu. Vyberete si svalovou skupinu, kterou chcete procvičovat, a navolíte čas a intenzitu. Aplikace se již sama postará o odpovídající zvukovou kulisu.

[appbox appstore id901309123 oldprice=“29Kč“]

DMD Panorama
Váš iPhone zvládne fotit i panaromatické snímky – nač tedy stahovat tuto aplikaci? Například proto, že vám umožní otočit se opravdu o 360°, pracuje i s přední kamerou a výsledky zobrazuje v 3D prohlížeči. Proč ji nevyzkoušet?

[appbox appstore id441183050 oldprice=“59Kč“]

SamCard Pro
Aplikace SamCard Pro vám umožní pořídit fotoaparátem vašeho iPhonu snímek libovolné vizitky. Aplikace automaticky rozpozná veškeré údaje a uloží je na patřičná místa ve vašich kontaktech.

[appbox appstore id467295371 oldprice=“119Kč“]

After3D Prism
After3D Prism pro iOS patří mezi nejlepší a nejkomplexnější aplikace pro 3D modelování. Aplikace nabízí řadu užitečných, snadno použitelných funkcí pro vytváření 3D objektů, které můžete ukládat do knihovny a dále sdílet.

[appbox appstore id1120989300 oldprice=“119Kč“]

High Mountain
Vyzkoušejte si výstup na horu. Jak vysoko a daleko dokážete vystoupat? Uvolněte se a zrelaxujte u této nápadité, minimalistické hry, projděte si všechny levely a nebojte se přijmout další výzvy.

[appbox appstore id1031018684 oldprice=“89Kč“]

iOS Apps 28617

Dnes nejčtenější

.