Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

iHydrate
Pitný režim je důležitý nejen v horkých dnech. Jeho dodržování vám může pomoci zhubnout a udržet si zdraví. Potřebujete motivaci a zároveň přehled o tom, kolik tekutin jste za den vypili? Zkuste iHydrate.

[appbox appstore id907211565 oldprice=“89Kč“]

Reminders Widget
Díky této aplikaci můžete mít kdykoliv přehled o připomínkách z nativní aplikace Připomínky, aniž byste museli odemykat obrazovku svého iOS zařízení a spouštět aplikaci.

[appbox appstore id1092737242 oldprice=“59Kč“]

LoginBox Pro

Mezi aplikacemi, které jsou exkluzivně na omezenou dobu zdarma, je dnes i prémiová verze LoginBox Pro. Bez omezení a bez reklam. Aplikace vás dokáže přihlásit na jakýkoliv web jediným klepnutím.

[appbox appstore id579954762 oldprice=“189Kč“]

Preset
V aplikaci Preset si můžete vytvořit vlastní jedinečné filtry, kterými ozvláštníte a vylepšíte jakoukoliv svou fotografii. Aplikace podporuje ovládání pomocí gest.

[appbox appstore id990229325 oldprice=“59Kč“]

Workout Tracker

V aplikaci Workout Tracker můžete přidávat vlastní cvičení a řadit je podle svalových skupin. Vytváříte si tak vlastní cvičební plán, ušitý přesně na míru. Stanovte si svůj cíl a pusťte se do práce.

[appbox appstore id983834827 oldprice=“29Kč“]

Wonderoom
Wonderoom je multifunkční, výkonný program na úpravu fotografií. Pochlubit se může přehledným rozhraním a snadným ovládáním. Aplikace podporuje import fotografií z Instagramu a Flickru.

[appbox appstore id1053146472 oldprice=“29Kč“]

Aura
Pořizujte, upravujte a sdílejte své fotografie snadněji, než kdy předtím. Ke snímkům můžete přidávat rámečky, filtry, text a mnoho dalšího.

[appbox appstore id881057428 oldprice=“119Kč“]

Dark Runner

Hra Dark Runner přináší populární parkour do vašeho iOS zařízení. Běhejte, skákejte a překonávejte nejrůznější překážky. Jak daleko dokážete běžet?

[appbox appstore id430822832 oldprice=“59Kč“]

iOS Apps 24

Dnes nejčtenější

.