Zavřít reklamu

Nabíjení iPhonu je jedna z nejotravnějších věcí, které každý den musíte dělat. Když to dobře vyjde a dáte telefon na nabíječku přes noc, je vám délka nabíjení celkem ukradená. Když se však chystáte někam ven a zjistíte, že ve vašem telefonu už moc kapacity nezbývá, pak přijde vhod nabít telefon co nejrychleji. Díky následujícímu návodu nabijete telefon rychleji než si dáte sprchu, obléknete se a navoníte, abyste mohli vyrazit do společnosti. Pojďte se podívat jak nabít iPhone co nejrychleji

Sundejte obal nebo kryt
Samotný Apple na svém oficiálním webu uvádí, abyste při nabíjení sundali z iPhonu jakýkoli obal nebo kryt. Důvod je přitom jednoduchý. Obaly zamezují správnému odvodu tepla z telefonu a tím mohou způsobit přehřívání baterie během dobíjení. Telefon následně dobíjí přístroj pomaleji, aby nedošlo k jeho poškození. Sundejte tedy obal nebo kryt před každým nabíjením, během kterého chcete dosáhnout skutečně co nejvyšší rychlosti nabití vašeho zařízení.

Použijte originální nebo certifikovaný kabel
Osobně se přikláním k názoru, že používat originální nabíječku a kabel, případně kabel s certifikací přímo od Applu je vhodné nejen z hlediska rychlosti nabíjení telefonu, ale také kvůli bezpečnosti. Přece jen Apple své produkty důkladně testuje a musí splnit veškeré normy, což ty z dealextreme nemusí. Neoriginální kabely navíc ovlivňují negativně rychlost nabíjení, která je pomalejší než když použijete kabel od Applu nebo kabel který má certifikaci přímo od Applu.

Použijte nabíječku od iPadu, MacBooku nebo USB port
Pokud použijete nabíječku od iPadu nebo například USB port některého z nových Maců, dokážete nabít iPhone 6s Plus na 90% za necelé dvě hodiny. Nemusíte se bát ani o bezpečnost, vzhledem k tomu, že Apple na svém webu oficiálně uvádí, že je možné nabíječku iPadu použít ke všem iPhonů, iPadům a iPodům, nehrozí, že byste rychlejším nabíjením poškodili baterii iPhonu. Ještě rychleji dokážete nabít iPhone pomocí nabíječky k Macbooku s USB-C to Lightning kabelem.

nabijeni iphone

Přepněte telefon do letového režimu
Možná se vám to může zdát jako zbytečnost, ale nám jde tentokrát o minuty a vteřiny a proto je důležité nezanedbat žádnou maličkost. V momentě, kdy přepnete telefon do Flight módu, automaticky vypne největší žrouty baterie, tedy GSM, GPS moduly a samozřejmě také mobilní internet a tím pádem i veškeré notifikace. Běem nabíjení se tak z přístroje nebude ztrácet drahocenná energie.

nabit iphone

Dnes nejčtenější

.