Zavřít reklamu

Konec roku je již tradičně spjatý s bilancování událostí, které se v jeho předchozích dvanácti měsících odehrály. Před pár dny například přispěchalo se svým videem Rewind 2017, tedy přehlídkou tvorby z uplynulého roku, Youtube. Na stejnou nit pak před pár dny navázalo i GoPro, tedy společnost zabývající se výrobou outdoorových kamer, a ukázalo, jak úžasné záběry lze s jejich kamerami zachytit. Pohodlně se tedy usaďte a skvostné záběry si spolu s námi vychutnejte.

Je skoro až neuvěřitelné, co vše lze zachytit na kamery od GoPro, nemyslíte? Ať už sněží, prší či svítí slunce, nahrávka vypadá vždy opravdu skvěle. Ve videu si navíc můžete všimnout mnoha záběrů z dronu Karma a 360° kamery Fusion, kterou společnost GoPro představila teprve nedávno.

Pár záběrů zachycených na kameru GoPro HERO 6:

Obecně by se dalo říci, že se těší outdoorové odolné kamery čím dál větší oblibě a jsou uplatňovány téměř všude. Videa, která díky ním získáte, jsou totiž nezaměnitelná. Vzpomeňme třeba na krásné záběry letu orla, které jsme vám na našem webu též před časem ukazovali či videa různých sportovců, kteří je s oblibou využívají pro záznam svých tréninků a následné jejich přiblížení veřejnosti.

A jaký názor máte na outdoorové kamerky vy? Používáte je, nebo se spokojíte s telefonem či klasickou kamerou v ruce? Určitě se o to s námi podělte do komentářů a pokud se za své výtvory nestydíte, určitě nám do nich přidejte i odkaz na shlédnutí. Pokud totiž budou opravdu povedené, rádi je v některém z našich článků ukážeme veřejnosti.

gopro fb

Dnes nejčtenější

.