Zavřít reklamu

Zažíváte ve svém životě chvíle, u kterých si říkáte, že by stálo za to je zdokumentovat přesně tak, jak je vidíte svýma očima? Pokud jste na předchozí otázku odpověděli ano, neměla by ve vaší výbavě chybět nějaká povedená odolná kamerka, díky které tyto okamžiky zachytíte. Asi největší jméno si pak v tomto odvětví vytvořila společnost GoPro, jejíž kamery patří celosvětově mezi ty nejoblíbenější. A právě ty má nyní Alza ve slevě.

Při výběru kamerky byste si měli nejprve odpovědět otázku, na co ji vlastně chcete využívat a co všechno od ní očekáváte. V nabídce je totiž opravdová spousta kamer, které se liší jak funkcemi, tak i svou cenou. Pokud hledáte například prakticky nezničitelnou a velmi jednoduše ovladatelnou kamerku, mohla by se vám líbit třeba GoPro HERO5 Session. Tato kamerka se totiž těší u uživatelů obrovské oblibě jednak kvůli svému extrémně odolnému provedení, které jí jen tak mimochodem umožňuje potápět jí do desetimetrové hloubky bez veškerých ochranných obalů, optickou stabilizaci obrazu, maličké rozměry či schopnost natáčet v Ultra HD (čili 3840 x 2160). Veškeré záznamy si z ní pak můžete přehrát pomocí Bluetooth či Wi-Fi na vašem telefonu či skrze paměťové karty na PC. Tuto kamerku nyní seženete na Alze s 33% slevou, což je opravdu solidní.

Pokud by vám u předchozí kamerky vadila absence displeje, který už se do jejího těla výrobci napasovat nepodařil, mohla by vás zaujmout kamera GoPro HERO5 Black. Ta má sice kvůli displeji o něco větší tělo, jinak se však může pochlubit vším, čím její menší sestřička. I ona je totiž velmi odolná, dokáže nahrávat UHD video, fotit v RAWu a JPEGu a bezdrátově komunikovat s vašimi zařízeními. Tuto kamerku nyní Alza zlevnila o 25 % na cenu 8 990 korun.

Třetí model je pak už pro opravdové fajnšmekry. Zatímco předchozí modely zvládaly 4K video při 30 fps, model HERO6 Black nemá problém ani s 60 fps. Tato kamerka je navíc schopná detekovat tváře natáčených lidí či zaznamenávat, kde jste video natočili pomocí GPS. Její rozměry jsou pak i přes dotykový displej hezky kompaktní. Ani u tohoto modelu navíc nemusíte řešit příliš dalšího příslušenství, protože je kamerka opravdu odolná.

Snad jsme vám tedy s výběrem outdoorové kamerky alespoň trochu pomohli či jsme vám alespoň ukázali, jaké možnosti na trhu jsou. Pokud se však pro GoPro skutečně rozhodnete, zaručeně se při jeho nákupu nespálíte.

gopro-fb

Dnes nejčtenější

.