Zavřít reklamu

Apple vydal vedle první beta verze iOS 11.2.5 pro vývojáře také firmware pro HomePod, který však není dostupný přes vývojářský portál jako standardní beta verze softwaru, ale stáhnou si ho pouze testeři, kteří mají HomePod.

HomePod v současné době testují zaměstnanci cupertinské společnosti, aby odladili veškeré chyby předtím, než se dostane inteligentní reproduktor do prodeje, který je plánován na začátek příštího roku.

Apple vydal veřejně přístupný firmware pro HomePod v červenci, v rámci něhož omylem unikla spousta zásadních informací o iPhonu X. Tehdy jsme díky firmwaru věděli, že nadcházející výroční model se bude jmenovat iPhone X, nikoliv iPhone 8, jak se původně spekulovalo. V neposlední řadě červencový firmware potvrdil několik funkcí, například Face ID. Další firmware pro HomePod byl zveřejněn v říjnu, avšak už nepřinesl nic tak zajímavého.

Je možné, že díky dnešnímu firmwaru vyplují na povrch další funkce intelgentního reproduktoru. Apple původně plánoval, že ho začne prodávat v prosinci, nicméně minulý měsíc oznámil, že zahájení prodeje přesouvá na začátek příštího roku.

HomePod white FB

Dnes nejčtenější

.