Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

5coins Expense
5coins je aplikací, která vám přehledně zodpoví otázku, jak moc utrácíte své peníze. 5coins je prostou aplikací pro monitorování vašich denních výdajů. 5coins není zbytečně přeplácanou aplikací, ve které se ztrácíte v jednotlivých funkcích, zaměřuje se pouze na vaše výdaje. 5coins podporuje iCloud.

[appbox appstore id572886919 oldprice=“59Kč“]

History Events
Aplikace History Events pro iOS vás bude pravidelně upozorňovat na historické události, které se odehrály v daný den. S novými znalostmi se pak můžete blýsknout před přáteli a rodinou.

[appbox appstore id1161487119 oldprice=“59Kč“]

Fuelly
Aplikace Fuelly pro iOS vám pomůže udržet si přehled o spotřebě a údržbě vašeho auta. Umožní vám nastavit si připomínky, týkající se pravidelné údržby a služeb.

[appbox appstore id295905460 oldprice=“179Kč“]

Easy Backup Pro
Easy Backup Pro nabízí snadnou a rychlou možnost kompletní zálohy vašich kontaktů. Zálohu můžete odeslat e-mailem, exportovat do Excelu a snadno obnovit.

[appbox appstore id921359146 oldprice=“89Kč“]

Felis
Milujete kočky? Tato hra jimi přímo přetéká. A vy jste také jejich jediná šance na záchranu. Vysvoboďte je z jejich pastí. Všechny kočka vás budou milovat a následovat do bezpečí.

[appbox appstore id1199472831 oldprice=“29Kč“]

Floof
Vaším úkolem ve hře Floof bude bezpečně proplouvat alternativními dimenzemi. Hra nabízí jednoduché ovládání, minimalistickou grafiku a relaxační soundtrack.

[appbox appstore id1288824521 oldprice=“59Kč“]

Star Wars Pinball 5
A máme tady další z her, odehrávajících se kdysi dávno v jedné velmi vzdálené galaxii. Tentokrát se jedná o pinball s tématikou Star Wars. Těšit se můžete na propracovaný design, širokou nabídku nejrůznějších stolů a další lákavé věci.

[appbox appstore id594811233 oldprice=“59Kč“]

iOS Apps 91017

Dnes nejčtenější

.