Zavřít reklamu

Pro operační systémy iOS a macOS existuje spousta textových editorů. Zatímco někteří uživatelé zůstávají u klasiky v podobě Wordu, někteří hledají atraktivnější program pro psaní, jako je například Ulysses. Podle mnohých se aplikace, která má vlastní souborový systém, pyšní nejlepším textovým editorem na světě.

Populární psací aplikace Ulysses nyní dostala důležitou aktualizaci, která přináší plnou kompatibilitu pro iPhone X. Přepracované byly různé interakce v uživatelském prostředí a redesignu se dočkal i editor objektů, jako jsou obrázky, anotace, poznámky a poznámky pod čarou. Dále vývojáři na základě zpětné vazby od uživatelů vylepšili počítadlo slov a přidali režim automatického zobrazení přes celou obrazovku.

Ulysses získává podporu Face ID, což je nový bezpečnostní systém od Applu, který tak zajistí lepší ochranu osobních údajů a dokumentů. Předtím se daly dokumenty pouze zaheslovat. Pokud je tedy funkce Face ID zapnutá, uživatelé mohou odemknout své textové knihovny pouhým pohledem.

Propracovanější alternativu k Wordu si stáhnete zdarma z App Storu a Mac App Storu. Po uplynutí zkušební doby, která je 14 dnů, je nezbytné zaplatit si předplatné. Předplatné na měsíc stojí 99 korun a na rok 849 korun.

[appbox simple appstore id1225571038]

ulysses iphone x fb

Zdroj: MacRumors

Dnes nejčtenější

.