Zavřít reklamu

Apple na svém YouTube kanálu zveřejnil další reklamu, tentokrát na iPad Pro. V reklamním spotu nesoucí titul „What’s a computer“ upozorňuje na nesčetné množství funkcí iPadu Pro, které byly zavedeny v systému iOS 11.

https://www.youtube.com/watch?v=sQB2NjhJHvY

Video doprovázené písničkou Go od hudební skupiny Louis The Child ukazuje, že iPad Pro je všestranný pomocník, který dokáže nahradit i počítač. Teenageři mohou jablečné zařízení používat k chatování s přáteli, pořizování a editaci fotek, psaní na papír, kreslení s Apple Pencil, čtení komiksů a podobně.

Apple se ve videoukázce zaměřil na multitasking s rozdělenými obrazovkami, spodní dock, funkce fotoaparátu, Apple Pencil a Smart Keyboard. Ke konci se matka teenagerky zeptá: „Co dělá na svém počítači?“ A ona odpoví: „Co je to počítač?“

Apple už v minulosti zveřejnil několik reklam na iPad Pro, přičemž ho prezentuje jako náhradu za počítač. A můžete se na YouTube kanálu cupertinské společnosti podívat také na krátká tutoriální videa odhalující nové funkce, které na iPad Pro přinesl iOS 11.

ipad pro fb

Zdroj: MacRumors

Dnes nejčtenější

.