Zavřít reklamu

Nedávno jsme vás informovali o novém iPadu Pro, který by měl Apple představit v příštím roce. Novinka silně inspirovaná iPhone X přinese především velký displej a absenci Touch ID. Server iDropnews.com se kterým spolupracujeme si nechal vytvořit rendery nové generace iPadu Pro přesně podle informací, které se o něm objevily a my se tak už nyní v galerii níže můžeme podívat, čeho se s největší pravděpodobností v příštím roce dočkáme.

Podle zprávy agentury Bloomberg by měl být nový iPad pro rok 2018 extrémně výkonný a krom nového procesoru, kterým by mohl být A11 Bionic, se dočká i vlastního GPU vytovřeného Applem či podpory Face ID. Klasické domovské tlačítko, přes které si uživatelé odemykají svůj iPad pomocí Touch ID však nadobro zmizí. Tablet se tak bude ovládat prakticky stejně jako letošní iPhone X.

Právě odstraněním domovského tlačítka se Applu podaří výrazně zvětšit velikost displeje, který je poměrně značně limitován právě spodními a horními rámečky. Řešení po vzoru letošního iPhonu tak vnukne iPadu opravdu mnoho místa navíc. Nový iPad semůže podle zdrojů Bloombergu těšit i na nový Apple Pencil, který by měl dostat výrazná vylepšení jak po hardwarové, tak po softwarové stránce. Detaily, které by nám však napověděly něco více, bohužel nemáme.

iPad2018_3_idropnews

Dnes nejčtenější

.