Zavřít reklamu

Společnost DJI dnes oznámila, že její populární dron Mavic Pro v limitované edici Alpine White se prodává exkluzivně v Online Apple Storu. Součástí balení je vedle samotného dronu s vrtulemi ještě i dálkový ovladač, dvě inteligentní letové baterie, nabíječka s napájecím kabelem, tři páry vrtulí, návlek na letoun Mavic, svorka na gimbal a chránič. A to vše je za 34 189 korun.

První dron Mavic Pro spatřil světlo světa v loňském roce, avšak tehdy měl šedou barvu, a nyní přichází do Online Apple Storu v limitované edici Alpine White. Přenosná kvadrokoptéra se dá snadno složit, přičemž zabere stejné místo jako láhev s vodou. Apple doporučuje dron pro nošení v tašce či batohu pro zachycení mimořádných okamžiků ve špičkovém 4K videu.

Mavic Pro je vybaven 12megapixelovým fotoaparátem schopným natáčet 4K videa a 1080p slow motion. Díky ojedinělé technologii DJI OcuSync můžete s dronem odletět do vzdálenosti až 7 kilometrů a rychlostí až 64,8 kilometrů za hodinu.

Vizuální navigační systém FlightAutonomy, který DJI vyvinula pro Mavic Pro, se skládá z pěti kamer, navigačních systémů GPS a GLONASS, ultrazvukových zaměřovačů a 24 počítačových jader pro navigaci a plánování tras.

Mavic Pro je sice menší než ostatní drony od společnosti DJI, nicméně jeho doletová doba je až 27 minut podobně jako i u větších dronů. Zařízení se dá ovládat buď přes dálkový ovladač, nebo přes iPhone či iPad. Stačí si nainstalovat aplikaci DJI GO.

Limitovaná edice Alpine White je k dispozici na Apple.com a v maloobchodních prodejnách Applu. Součástí balení je také microSD karta s kapacitou 16 GB a kabel micro USB.

mavic pro fb

Zdroj: MacRumors

Dnes nejčtenější

.