Zavřít reklamu

Společně s iPhonem X představil Apple v září také zbrusu nové pouzdro Folio. Jedná se o zavírací obal, který už roky pro iPhony vyrábí různé společnosti. Apple však podobný koncept nabízel jen pro své iPady, nicméně s příchodem výročního modelu se rozhodl nabídnout tento typ pouzdra i pro svůj telefon. Pokud po Folio pokukujete, ale vzhledem k poměrně vysoké ceně stále nad jeho koupí uvažujete, pak určitě nevynechte nové video od DetroitBORG, kde si můžete novinku prohlédnout v celé své kráse.

Jedna z nejzajímavějších funkcí Folio je bezesporu to, že dokáže probudit iPhone jen tím, že odklopíte zavírací část. Stejnou technologii nabízí i obaly pro iPad, a tak ji Apple využil i v případě iPhonu X. Při používání pouzdra vám dokonce do nastavení telefonu, konkrétně do sekce Zobrazení a jas přibude nová volba, skrze kterou můžete automatické odemykání/uzamčení deaktivovat případně aktivovat. iPhone X totiž disponuje i třemi senzory, které detekují magnety skryté v pouzdru Folio, a právě díky tomu může být funkce využívána.

Zavírací část pouzdra vám částečně poslouží i jako peněženka na bankovky a karty. Kapsy jsou tu dvě, ale poměrně malé. Do menší kapsy schováte maximálně tři karty a do větší pak pár bankovek, které musíte navíc ve většině případů složit. Dobrou zprávou je, že skrze pouzdro funguje i bezdrátové nabíjení, zavírací část však nesmíte mít překlopenou dozadu, protože v takovém případě už signál neprojde.

Kožené pouzdro Folio pro iPhone X je možné zakoupit ve vesmírně modrém, kouřovém, černém a malinovém barevné provedení. Cena obalu se vyšplhala na nemalých 2 990 Kč. Kupovat můžete například zde.

Další pohledy na Folio od 9to5maciDownloadBlog:

iPhone X Folio obal FB

Dnes nejčtenější

.