Zavřít reklamu

Apple má pro nás tento týden spousty překvapení. Zatímco většina z nás očekávala příchod mnoha novinek až na pondělní keynote, opak je pravdou. Předevčírem Apple představil nový iPad Air spolu s iPadem mini 5. Včera představil nové možnosti konfigurace u iMacu a iMacu Pro. Dnes můžeme vidět AirPods druhé generace, nové barvy řemínků a krytů pro naše iPhony.

Nejširší portfolio barevných variant je u silikonového krytu na iPhone XS, které stojí tradičních 1190 korun. Nové barvy se nesou v duchu přicházejícího jara. Silikonový kryt je tak možné nyní objednat v delftsky modré, papájové a mátové. Apple tedy nabízí v současné době celkem 15 barevných variant.

Barevné rozmanitosti se dočkaly i kožená pouzdra Folio pro iPhone XS Max. Podobně jako u silikonového krytu se jedná o tři nové barvy. V tomto případě ale jde o chrpově modrou, temně oranžovou a šeříkově modrou. Cena tohoto koženého pouzdra je 3790 korun.

Nového barevného zastoupení se dočkala i Smart Battery Case. K bílé a černé barvě nyní přibyla pískově růžová. Váš iPhone tak nyní může zůstat déle v provozu díky tomuto casu v nové stylové jarní barvě. Jeho cena je 3490 korun.

Jak se vám nové barvy líbí? zaujala vás některá natolik, že si ji rovnou objednáte? Vzhledem k tomuto týdnu plném překvapení můžeme jen hádat, co si pro nás Apple připraví zítra.

cases-fb

Dnes nejčtenější

.