Zavřít reklamu

LeitzSpolečně s tím jak jdou technologie dopředu, se stále víc důležitých informací přesouvá z počítačů na smartphony a tablety a zatím co smartphony jsou díky své velikosti poměrně dobře chráněny, u tabletů reálně hrozí, že se někdo bude dívat co zrovna na svém iPadu děláte. Pokud surfujete na internetu, je vše celkem v pořádku i když i to vám zřejmě nebude příjemné. Problém však nastává v momentě, kdy jste například v letadle, vlaku nebo třeba ve škole, kde kolem vás sedí spousta lidí, kteří vidí vše, co na svém tabletu děláte. Tento problém si uvědomuje také společnost, kterou jistě znáte ze svých kanceláří a pracoven, právě Leitz se totiž vrhl na výrobu příslušenství pro iOS zařízení a jako na první se podíváme na Leitz Privacy Slim Folio Case, které výše uvedené problémy řeší.

Privacy Slim Folio je pouzdro, díky kterému získáte se svým iPadem naprostou diskrétnost. Představit si výsledný efekt můžete stejně jako například u head-up displeje ve svém voze, kdy vy sice vidíte informace promítané na čelní sklo vozu, ale vaši spolujezdci je nevidí, protože sedí v jiném pozorovacím úhlu. Přesně to je cílem dnes recenzovaného pouzdra. Největší jeho výhoda však spočívá v tom, že privátní ochranu můžete, ale nemusíte používat. Celou recenzi na tento obal si můžete přečíst v článku: Recenze Leitz Complete Privacy Slim Folio Case: dokonalá ochrana soukromí pro váš iPad. Soutěže se můžete zúčastnit na našem Facebooku přímo pomocí odkazu níže v tomto článku.

SOUTĚŽ O LEITZ COMPLETE PRIVACY!1. sdílej tento status.2. dej lajk na tento status3. dej lajk stránce LsA14. 7. 2015 v 10:00 vybereme jednoho výherce, který získá toto pouzdro na iPad.

Posted by Letem světem Applem on 13. červenec 2015

Leitz Privacy SlimFolio

Dnes nejčtenější

.