Zavřít reklamu

Apple vydal ostrou verzi iOS 11 přesně týden po zářijové konferenci, na které mimo jiné odhalil i tolik očekávaný iPhone X. Apple se na stránkách pro vývojáře pochlubil, že iOS 11 je nainstalován už na 52 % zařízení. V podstatě je to poprvé od vydání iOS 11, co samotný Apple poskytl pohled na to, jak si nejnovější systém daří.

Doposud jsme měli pouze odhady analytické společnosti Mixpanel, která před nedávnem informovala, že podle ní iOS 11 nainstalován po měsíci od oficiálního vydání na 54,49 % zařízení, což se tedy zdaleka neblížilo pravdě.

V loňském roce si iOS 10 vedl v prvních týdnech o trochu lépe, neboť předběhl iOS 9 už během prvních čtrnácti dnů, zatímco iOS 11 předběhl iOS 10 až po třech týdnech. Avšak počet zařízení s iOS 11 se neustále zvyšuje.

Apple doposud vydal několik aktualizací pro iOS 11, včetně důležité verze iOS 11.1, která přinesla nové emoji a opět 3D Touch a opravila několik kritických chyb. Další aktualizace iOS 11.2 by měla přijít s funkcí Apple Pay Cash, která by mohla přimět ještě více uživatelů, aby přešli na nejnovější systém.

ios11installation
iOS 11 FB

Dnes nejčtenější

.