Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Universal Image Search Pro
Aplikace Universal Image Search Pro vám umožní vyhledávat přímo v prostředí aplikace obrázky ze serverů Google, Bing, Flickr a Duckduckgo. Výsledky vyhledávání lze uložit do telefonu.

[appbox appstore id1073353001 oldprice=“89Kč“]

Tap Measure – AR Utility
Aplikace TapMeasure je užitečná a zábavná utilita, využívající rozšířenou realitu. Umožňuje vytvářet přesné 3D modely místností a rychlé měření vzdáleností, mezi její další funkce patří snadné sdílení nebo možnost exportu do SketchUp.

[appbox appstore id1281766938 oldprice=“59Kč“]

No More Socks
Vánoce se blíží a je potřeba je mít co nejvíce pod kontrolou. V aplikaci No More Socks si můžete díky sdíleným seznamům zajistit, že nedostanete ani jeden „měkký dárek“, můžete ale také vytvářet události nebo se nechat upozornit na narozenin svých přátel.

[appbox appstore id399220659 oldprice=“59Kč“]

Coyn
Aplikace Coyn vám umožní perfektní správu vašich financí. Můžete nejen sledovat a spravovat své výdaje a příjmy, ale také dělit náklady. Aplikace podporuje 3D Touch.

[appbox appstore id1079275652 oldprice=“59Kč“]

VisuCaller
VisuCaller dokáže skenovat vytištěná telefonní čísla a vytočit je. Zvládne také skenovat ostatní kontaktní informace a připojit je ke kontaktům v seznamu ve vašem iOS zařízení.

[appbox appstore id831046475 oldprice=“59Kč“]

Super Tank Battle
Zahrajte si na svém iOS zařízení klasiku ve stylu Nintendo Entertainment System. Připravte se na pořádnou retro bitvu, v níž budete muset bránit svou základnu a zničit všechny nepřátelské tanky.

[appbox appstore id507828762 oldprice=“149Kč“]

Flying Benjamines
Vyzkoušejte si pilotování některé ze tří modernizovaných tryskových stíhaček. Čeká vás řada zajímavých, důležitých misí v realisticky ztvárněném prostředí.

[appbox appstore id680055727 oldprice=“299Kč“]

Aquamarine HD
Pomozte hlavní hrdince najít její přátele a poznat jejich příběhy. Ponořte se do úžasného dobrodružství a prozkoumejte podvodní svět.

[appbox appstore id457378384 oldprice=“59Kč“]

iOS Apps 231017

Dnes nejčtenější

.