Zavřít reklamu

Viridi

Vypěstujte si ve hře Viridi malý květináč se sukulenty, které rostou v reálném čase. Viridi je bezpečným útočištěm, místem, kam se můžete vrátit pro chvíli klidu a pohody, kdykoli to budete potřebovat. Při péči o realistické sukulenty si dokonale odpočinete.

Unsolved Case

Unsolved Case je bezplatný prequel populární kooperativní logické hry s názvem Cryptic Killer. Ponořte se do hry a vraťte se tam, kde to všechno začalo, když se ve dvou jako detektivní duo Old Dog a Ally postavíte proti Cryptic Killerovi. Poprvé v sérii se setkáte s labyrintem hádanek a výzev, které vám připravil jeden z nejprohnanějších mozků na světě. Vyřešte hádanky, rozluštěte kódy a najděte cestu ven.

Quaver

Quaver je komunitou řízená soutěžní rytmická open-source hra s dvěma herními režimy a online žebříčky. Vytvořte si vlastní mapy nebo vyzvěte celý svět v online zápasech pro více hráčů. Hra nabízí možnost hraní ve více režimech včetně multiplayeru, editor map nebo třeba nástroj pro vytváření vlastních motivů.

Crab Game

Crab Game je hra pro více hráčů z pohledu první osoby, ve které hrajete několik různých miniher založených na dětských hrách, dokud nezvítězí pouze jeden hráč. Tvůrci hry upozorňují, že podobnost s populárním korejským seriálem je čistě náhodná.

Fishing Planet

Fishing Planet je multiplatformní rybářský first-person simulátor s možností hraní v multiplayeru. Můžete se zúčastnit nejrůznějších soutěží a výzev, a čekat na stovky druhů ryb, které jsou díky umělé inteligenci ztvárněny velmi realisticky se vším všudy.

Témata: , , , , , , , , ,

Dnes nejčtenější

.