Zavřít reklamu

Becalm

Potřebujete si odpočinou, odreagovat se a zrelaxovat? Zahrajte si Becalm – uklidňující hru, ve které se můžete vydat na okouzlující cestu. Při této relaxační plavbě z pohledu první osoby se budete plavit vstříc západu slunce v kouzelných vodách na velmi speciální lodi. Nebudete si muset dělat starosti s řízením, logistikou, chybějícími členy posádky, převrácením nebo dokonce piráty. Je to výlet, při kterém se můžete pohodlně usadit a… kochat se!

The Flood

Motiv vody je charakteristický i pro další titul z naší dnešní nabídky. The Flood je klidná, krátká hra, ve které se chopíte plavidla, s nímž se následně plavíte po řece. Na starost nebudete mít nic jiného, než si zkrátka jen užívat a vychutnávat vaši cestu.

Tomb Rumble

Tomb Rumble je MMO plošinovka ve stylu pixel art, Tomb Rumble je pixelartová MMO plošinovka, ve které se dobrodruzi snaží získat starobylé poklady ve ztracených chrámech, prokletých ruinách a dalších místech. Dostaňte ostatní hráče do smrtících pastí a buďte první, kdo unikne… nebo ten, kdo spadne do lávové jámy.

Simutrans

Máte rádi dopravní simulátory všeho druhu? Pak vás zaručeně bude bavit také Simutrans, který v mnohém připomíná legendární Transport Tycoon. Vaším úkolem bude vybudovat prosperující síť silnici, železnic, kanálů a letišť a zajišťovat její provoz.

Samsara Room

V zajímavé atmosférické hře s názvem Samsara Room se znenadání ocitáte v záhadné místnosti. Když se rozhlédnete, můžete si všimnout, že se zde nachází telefon, zrcadlo, kukačky a další zvláštní objekty, které vám nic neříkají. Váš úkol je jasný – dostat se co nejdříve z tajuplné místnosti.

Témata: , , , , , , , , ,

Dnes nejčtenější

.