Zavřít reklamu

Krom spuštění prodejů prémiových iPhonů X dnes stihl Apple i vypustit první uživatelskou videopříručku, která má majitelům nových telefonů pomoci s jejich ovládáním. Jak totiž asi všichni dobře víte, ovládání “desítky” se od klasických iPhonů v mnoha ohledech liší.

Čtyřminutové video, které se objevilo na YouTube teprve před chvílí, pokrývá širokou škálu témat, nad kterými by se mohli uživatelé iPhonů X pozastavit. Nechybí tak ukázka Face ID, Apple Pay či nových gest, bez kterých se u nového telefonu neobejdete.Vše je však alespoň podle videa naprosto jednoduché a intuitivní, takže se “převykání” na nový druh ovládání bát nemusíte.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=174&v=cJZoTqtwGzY

Dlouhá tradice

Podobná videa nejsou od Applu žádným neobvyklým krokem. Jablečná společnost totiž umisťuje podobné videonávody na svůj kanál poměrně často a pomáhá jimi uživatelům s mnohými nejasnosti při používání jejich zařízení. S videopříručkou jste se tak mohli setkat jak u prvního iPhonu, tak u prvního iPadu či první generace Apple Watch. Přelomový iPhone X proto nemohl být výjimkou. O tom ostatně svědčí i fakt,že se videopříručky při vydání nových iPhonů již řadu let kvůli poměrně malé inovativnosti, která nemusela být sáhodlouze vysvětlována, nevydaly.

A co vy? Jaký názor máte na nové ovládání iPhonu X? Zdá se vám, že je díky němu telefon přívětivější, nebo vám klasické domovské tlačítko prostě chybí a s iPhonem X se nemůžete sžít? Povězte nám to do komentářů.

face id iphone x

Dnes nejčtenější

.