Zavřít reklamu

iPhone X se ukázal světu už začátkem minulého měsíce, do prodeje se však dostane až za necelé dva týdny. Ačkoli je tedy telefon oficiálně představený a známe o něm většinu podstatných informací, stále je svým způsobem záhadný, protože jej měli v ruce jen novináři krátce po konferenci. iPhone X (a další novinky) byl pro ně připravený ve speciální místnosti divadla Steva Jobse, kam se dostali skutečně jen pozvaní.

Novináři novinku z dílen Applu představili jen v rychlosti a za doprovodu všudypřítomného hluku či fotografů, kteří často lezli do záběrů. Napadlo vás ale, jaké by to bylo, kdybyste v místnosti, kde byl iPhone X, iPhone 8, Apple Watch Series 3 a AirPower, byli jen vy zcela sami a mohli si všechny novinky v klidu a tichosti prohlédnout? Přesně tento pospaný pocit evokují unikátní fotografie z prázdného divadla Steva Jobse, které zachycují místnost s vystavenými iPhony X nějakou chvíli před tím, než do ní vtrhly snad stovky novinářů.

Fotografie sdílel jeden z uživatelů na Redditu a původně pocházejí od jeho kamaráda, který je zaměstnancem Applu a měl tak do místnosti přístup. Snímky zachycují divadlo Steva Jobse tak, jak ještě nikdy předtím zaznamenané nebylo – naprosto prázdné a klidné.

iPhone X Steve Jobs Theater FB

Dnes nejčtenější

.