Zavřít reklamu

Apple poslední srpnový den rozeslal pozvánky na konferenci, která se bude konat už v úterý 12. září v divadle Steva Jobse v Apple Parku. V budově, jež je pojmenovaná podle spoluzakladatele a někdejšího CEO, světlo světa spatří očekávaný iPhone 8 a další hardwarové novinky. Ale teď chvíli zapomeneme na prémiové zařízení, které se pravděpodobně stane hvězdou večera, a zaměříme se na místo, kde se bude představení odehrávat.

Podívejte se poprvé do podzemního divadla Steva Jobse:

Účastníci keynote se do podzemní části divadla dostanou buď po rotačním schodišti, nebo některým ze dvou rotačních výtahů. Výtahy se při stoupání i klesání otáčejí tak, aby cestující vždy vystoupili stejnými dveřmi, přestože nastupují z opačných směrů.

Jakmile CEO Tim Cook a ostatní zaměstnanci Applu dokončí představení nových iPhonů, Apple Watch a Apple TV na pódiu, odsune se vnitřní stěna, za níž se skrývá místnost, kde Apple předvede ukázky svých produktů. Dalším důkazem perfekcionismu, který je pro jablečnou společnost typický, jsou kožené sedačky. Údajně jedna kožená sedačka vyšla na neuvěřitelných 14 tisíc dolarů.

Celkově je celá budova pojata opravdu velmi stylově a je na ní klasický design jablečné společnosti vidět. Moderní prvky tu jsou stejně jako v jablečných obchodech propojeny s přírodními materiály, které dodávají interiéru osobitý šmrnc.

Pokochejte se i pohledem na exteriér divadla Steva Jobse. YouTuber Duncan Sinfield na svém YouTube kanálu zveřejnil záběry z dronu poskytující lepší pohled na už hotové divadlo. Na detailnější záběry si však budeme muset ještě necelý týden počkat. Apple se se svým objektem jistě rád pochlubí a po konferenci nás snad celým divadlem provede. Aby také ne, tato unikátní budova bude již navždy spjata s představením prémiového iPhonu.

steve jobs theatre fb

Zdroj: Cult of Mac

Dnes nejčtenější

.