Zavřít reklamu

Apple dokončuje svůj kampus, jehož součástí je také divadlo Steva Jobse. Právě v divadle příští týden spatří světlo světa očekávaný iPhone 8 a další hardwarové novinky. YouTuber Duncan Sinfield na svém YouTube kanálu zveřejnil záběry z dronu, které poskytují lepší pohled na už hotové divadlo a na to, jak pokračují terénní úpravy v areálu. Zároveň se podíváte, jak to vypadá uvnitř a vně hlavní budovy Apple Parku.

Divadlo Steva Jobse je 6 metrů vysoký skleněný válec, který je obklopen zelení. Pyšní se největší samostatně stojící střechou z uhlíkových vláken. V podzemí se skrývá hlavní část divadla, která má kapacitu 1 000 lidí. Právě zde budou diváci sledovat další generace jablečných zařízení. Doposud Apple používal prostory, kde je dvojnásobná kapacita, a tak je velice pravděpodobné, že konference budou ještě víc exkluzivní, než tomu bylo v minulosti.

Apple pojmenoval divadlo po spoluzakladateli a někdejšímu CEO Stevu Jobsovi, který s návrhem na Apple Park přišel před svou smrtí v roce 2011. Už příští týden, konkrétně 12. září, se bude konat konference, na které nám jablečná společnost odhalí nové iPhony, Apple Watch Series 3 a 4K Apple TV.

steve jobs theatre fb

Dnes nejčtenější

.