Zavřít reklamu

Spolu s klasickými Apple Watch Series 3 začal Apple v pátek prodávat i edici Nike+. Ta je dostupná nejenom s LTE, ale naštěstí také jenom jako model s GPS, díky čemuž se dostala i na český a slovenský trh. První kousky hodinek se tak tento týden dostaly k první zákazníkům a my si tak můžeme prohlédnout ty nejzajímavější unboxing videa.

Zajímavé na nových Apple Watch Series 3 Nike+ je, že varianta z vesmírně šedého hliníku se nyní prodává spolu s černým řemínkem. Navíc, nově si můžete dokoupit sportovní řemínky z tkaného nylonu, které jsou dostupné hned v několika barevných variantách od olivové až po paprikově oranžovou.

Kromě speciálního řemínku, se kterým je Nike+ edice prodávaná, nabízí hodinky ještě navíc exkluzivní ciferník a nativní aplikaci Nike+ Run Club s několika zajímavými funkcemi. Mezi ty patří například trénování a motivace od různých koučů, atletů a bavičů z Nike, nebo funkce Cheers, která vašim přátelům umožní vás motivovat k dosažení lepších výsledků.

Apple Watch Series 3 Nike+ koupíte v 38mm verzi za 9 790 Kč. Model s 42mm uhlopříčkou displeje vyjde na 10 690 Kč. Stránky Applu hlásí dodání hodinek do 1-2 pracovních dnů, pokud ale chcete mít ihned, seženete je bezproblémově i v jakékoli pobočce Apple Premium Resellera, jako je například iStores (CZ, SK).

Apple-Watch-Series-3-Nike FB

Dnes nejčtenější

.