Zavřít reklamu

Tak dlouho jsme čekali na únik iPhonu 7s, až přišly rovnou dvě zprávy tohoto charakteru. Na internetu se objevila řada fotografií, naznačujících, jak by mohly vypadat komponenty, z nichž se nejspíš bude skládat iPhone 7s. Předpokládá se, že tento model spolu s iPhonem 8 a iPhonem 7s Plus vydá Apple letos v září.

Na veřejnost se dostaly snímky, na nichž se nachází údajná deska chystaného modelu. O něco později tyto fotografie následovaly snímky údajného displeje.

Trojce nových iPhonů by měla spatřit světlo světa letos v září. Kromě revolučního iPhonu 8, který by se měl chlubit řadou nových prvků a funkcí, bychom se měli dočkat iPhonu 7s a iPhonu 7s Plus. Kromě technických specifikací bude „osmičku“ od ostatních dvou modelů odlišovat také cena.

Spolu s rostoucím počtem více či méně věrohodných úniků vzrůstalo i nadšení z připravovaného iPhonu 8. Toto nadšení mělo za následek to, že očekávání, spojená s iPhonem 7s a iPhonem 7s Plus, bylo odsunuto mírně do pozadí. Díky nejnovějším únikům se ale opět stávají předmětem pozornosti i chystané „sedmičky“.

Údajný displej iPhonu 7s se nápadně podobá displeji, kterým se pyšní iPhone 7. Celkově by se dalo říci, že není lehké najít větší množství rozdílů mezi komponenty obou modelů. Co se desky týče, zdá se, že má stejnou velikost i tvar. Od iPhonu 7s a 7s Plus ale jen málokdo čekal převratné změny.

Pochopitelně existuje nemalá pochybnost o autentičnosti jmenovaných fotografií, se kterými přišel server SlashLeaks. Pokud jsou ale snímky pravé, pak to znamená, že iPhone 7s bude téměř stejný, jako jeho předchůdce. Uživatelé ale mohou počítat s dílčími interními změnami, jako je nový procesor nebo možná dokonce i bezdrátové nabíjení.

iphone-8-render-7-and-7s-fb

Zdroj: CultOfMac

Dnes nejčtenější

.