Zavřít reklamu

iPhone sa okrem iných užitočných funkcií hodí skvele na vizuálne zachytenie jedinečných okamihov. Fotoaparát v ňom je už dnes natoľko dokonalý, že veľmi úspešne vytesňuje kompakty a útočí aj na ťažšie fotografické a filmárske kalibre. Svedčia o tom mnohé projekty na internete.

Zapojte sa i vy do súťaží o najlepšie Ajfonovky, ktoré pre vás pripravuje sieť predajní iStores – Apple Premium Reseller. Zmerajte si vaše kreatívne schopnosti a môžete si odniesť zaujímavé výhry. Do letných súťaží na Facebookovej stránke iStores sa doposiaľ zapojilo už cez 600 príspevkov. Súťažilo sa o mobilnú tlačiareň Polaroid ZIP, ktorú získal autor fotografie Čajky.

cajky copy

 

Ak ste ešte nesúťažili alebo nevyhrali, nie je nič stratené. Kolotoč súťaží pokračuje až do konca augusta. Témou ďalších, ktoré sa vyhodnocujú každý týždeň, sú hudobné festivaly. Súťaží sa o slúchadlá Major II Black kultovej značky Marshall.  Dvoje slúchadiel už získali nových majiteľov a ďalších päť je pripravených. Ak máte vo svojom iPhone nejaký festivalovo hudobný skvost, rozhodne sa zapojte do súťaže. Stačí postnúť fotku pod súťažný príspevok aktuálneho týždňa a ste v hre. Jedinou podmienkou je, aby fotka bola odfotená iPhonom, čo v iStores aj poctivo overujú.

 
vitaz_1_tyzden copy
Vitaz_2_tyzden copy

 

Dnes nejčtenější

.