Zavřít reklamu

V podstatě celý minulý týden jsme vás informovali o novinkách v iOS 11. Ukázali jsme si možnost nahrávat obrazovkunové funkce pro AirPods, sdílení hesel k Wi-Fi sítimožnost přehrávat formát FLACněkolik dalších. Tyto funkce stály za samostatné vyzdvihnutí a o další stovce novinek jsme vás informovali prostřednictvím videa od EverythingApplePro. Pokud vám ale 100 nových funkcí v iOS 11 přišlo už tak poměrně hodně, pak vás o to víc zaskočí, že zmíněnému YouTuberovi se jich podařilo najít dalších 75.

Sice se vesměs jedná o drobné změny jako přepracované animace, ikony a tlačítka nebo položky v nastavení, ale sem tam autor videa ukáže i nějakou poměrně užitečnou novinku. Například funkci Drag&Drop, která někomu funguje i na iPhonu mezi jednotlivými aplikacemi, kdy je možné například obrázek přesunout z jedné aplikace do druhé skrze multitasking (přepínač aplikací). Minimálně by ale měl Drag&Drop fungovat v aplikaci Zprávy, kde je možné obrázky přesouvat mezi jednotlivými konverzacemi. Další pro někoho užitečnou vychytávkou je možnost ztlumit zvuk pořízených Live Photos.

iOS 11 je v současné době oficiálně dostupný jen pro registrované vývojáře, kteří mají předplacený developerský účet u Applu. Pokud si však chcete nový systém pro iPhone a iPad vyzkoušet už nyní, pak můžete využít náš návod. Mějte však na paměti, že se jedná o beta verzi, která není stabilní a některé funkce nebo aplikace vám nemusí vůbec fungovat. Pokud se budete chtít náhodou vrátit opět zpět na iOS 10, pak využijte tento návod.

iOS 11 preview FB

Dnes nejčtenější

.