Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

InstaFlash Pro
Díky aplikaci Insta Flash Pro můžete své fotografie vylepšit ještě o něco více. Aplikace nabízí širokou škálu nástrojů pro úpravu stínů, světla, tónu, jasu, vinětace, odstranění šumu a dalších parametrů. Aplikace je k dispozici jak pro iPhone, tak i pro iPad.

[appbox appstore id888701288 oldprice=“149Kč“]

Smart PDF Scanner
Smart PDF Scanner je výkonným a užitečným nástrojem, díky kterému můžete své papírové dokumenty kdekoliv a kdykoliv oskenovat a ve formátu PDF je dále sdílet. Aplikace navíc nabízí přehledný systém složek, v nichž můžete dokumenty uchovávat.

[appbox appstore id938409051 oldprice=“149Kč“]

Yoga Studio
Aplikace Yoga Studio přichází s více než osmdesáti lekcemi jóga a meditace v HD kvalitě. Zároveň máte k dispozici obsáhlou knihovnu více než 280 póz. Aplikace funguje jak na iPhonu, tak i na iPadu a Apple TV.

[appbox appstore id567767430 oldprice=“149Kč“]

After3DPrism
After 3D Prism je komplexní, ale jednoduše použitelná aplikace pro 3D modelování. Vytvořené 3D objekty můžete různými způsoby sdílet s rodinou a přáteli.

[appbox appstore id1120989300 oldprice=“59Kč“]

Currency

Currency je jednoduchý převodník pro všechny, kteří  jsou neustále na cestách. Pyšní se jednoduchým rozhraním s rychlým přístupem pro konverze, které právě potřebujete.

[appbox appstore id628148586 oldprice=“59Kč“]

My Translator Free
My Translator Free začíná s překladem v reálném čase ve chvíli, kdy začínáte psát. Automaticky dokončí překlad v průběhu psaní. Hlasová část aplikace vám umožní vyslechnout si přesnou výslovnost překládaného slova nebo věty.

[appbox appstore id416448756 oldprice=“119Kč“]

Calendar Rules

Calendar Tools je perfektním doplňkem aplikace Kalednář ve vašem iPhonu. Díky této aplikaci můžete modifikovat své události, nastavovat narozeniny a provádět řadu dalších věcí.

[appbox appstore id438197022 oldprice=“179Kč“]

Tesla Wars
Ve hře Tesla Wars musíte zapojit veškeré vaše strategické myšlení i rychlost reakcí. Budete muset odrážet nekonečné útoky nemilosrdných nepřátel, ozbrojených pilami a dalšími zbraněmi.

[appbox appstore id365616904 oldprice=“29Kč“]

Empires II
Probuďte své instinkty a ovládněte svět! Vyviňte válečnou strategii, odhalte silné i slabé stránky vaší země a vládněte. Empires II je strategická hra pro vaše iOS zařízení, díky které se nebudete nikdy nudit.

[appbox appstore id497729218 oldprice=“29Kč“]

iOS Apps 5617

Dnes nejčtenější

.