Zavřít reklamu

ikona icon128-2xV tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých aplikací pro Mac, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Friendly for Netflix
Pokud jste fanouškem Netlixu, tak byste mohli ocenit tuto aplikaci. Friendly for Netflix je jednoduchou a efektivní aplikací, která vám umožní sledovat vaše oblíbené filmy a televizní pořady na vašem Macu. S tou aplikací můžete také přehrát trailery, sledovat hodnocení a mnoho dalšího.

[appbox appstore id553245401 oldprice=“0,99€“]

Copy Parrot
Copy Parrot je rychlou a jednoduchou cestou, jak ukládat a skladovat důležité informace. Umožní vám kopírovat informace z jednoho iOS zařízení a vkládat do jiného iOS zařízení.

[appbox appstore id978412028 oldprice=“2,99€“]

Sleepless
Sleepless je praktická aplikace, která zabrání přechodu systém do režimu spánku.

[appbox appstore id926084628 oldprice=“0,99€“]

Total Video Converter
Total Video Converter obsahuje video i audio konvertovač, vypalovač DVD, video i audio editor, možnost stříhání videa i audia, exportér GiFů, možnost extrahovat audio z videí a mnoho dalšího.  Tato aplikace je prostě kompletním editorem pro vaše videa. První verze má méně funkcí než verze druhá, která je PRO.

[appbox appstore id514840980 oldprice=“9,99€“]

[appbox appstore id426654691 oldprice=“24,99€“]

System Cleaner
System Cleaner je efektivní a snadno použitelný nástroj pro OS X systém. Aplikace vám pomůže vyčistit a zrychlit váš Mac. System Cleaner rychle a bezpečně odstraní nepotřebné soubory, které zabírají místo na vašem disku, nalezne duplikované soubory, umožní vám odinstalovat aplikace a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1079840942 oldprice=“19,99€“]

The Lord of the Rings
Temný Lord Sauron vyhrožuje zničením Middle-earth a pouze Hobbit ho může zastavit. Spolu se svými přáteli musí Frodo Baggins cestovat do Mount Doom a mrštit Sauronovým prstenem do ohnivé propasti a ukončit tak vládnutí Lorda Saurona. Ta nejmenší osoba může změnit směr osudu, i když je vyrobena pouze z LEGA. Staňte se Frodem nebo si zahrajte více než 80 postav a pusťte se do epického dobrodružství.

[appbox appstore id586620092 oldprice=“19,99€“]

LEGO Star Wars
LEGO Star Wars je ideální hrou pro všechny fanoušky LEGA a Star Wars. Moudře si vyberte svojí postavu, řešte různé hádanky a spolupracujte se svým týmem, abyste porazili temnou stranu. Odemkněte více než 160 postav, zažijte různá překvapení a zábavné okamžiky s touto poutavou hrou.

[appbox appstore id422055550 oldprice=“19,99€“]

 

Dnes nejčtenější

.