Zavřít reklamu

Představte si, že cestujete několik hodin vlakem bez jídelního vozu, a tak si nemůžete dát ani šálek kávy. Ať už jdete kamkoliv, máte u sebe svůj chytrý telefon, proč by vám on nemohl uvařit trochu kofeinového moku? A právě této myšlenky se chytil tým stojící za produktem MOKASE, který momentálně hledá podporu na crowdfundingovém portálu Kickstarter.

Většina lidí používá na smartphone i obal, protože se bojí, aby se jim zařízení nepoškrábalo či nerozbilo při případném pádu. A co říkáte na multifunkční obal, který by nejen chránil váš přístroj, ale zároveň by vám uvařil kávu kdykoliv a kdekoliv?

Žijeme v jednadvacátém století, a proto by pro vás nemělo být překvapení, že i obal na telefon dokáže uvařit kávu klasickou, praženou i arabiku. Dokonce si vyberete, zda chcete s cukrem či bez něj. Sice to všechno zní úžasně, nicméně je tu taková malá nevýhoda. Do obalu se vleze pouze 25 mililitrů kávy, což je polovina štamprle. Do obalu se vloží jednorázová cartridge se smíšenou substancí. Během 8 sekund obal ohřeje obsah cartridge na 55 °C. MOKASE se ovládá přes aplikaci, kterou si nainstalujete do svého telefonu. Součástí balení je dokonce pohárek, abyste si měli z čeho kávu vypít.

Obal je vhodný nejen pro iPhone, ale také pro smartphony značek Samsung, Huawei či LG. Vybrat si můžete momentálně z černé a bílé barvě, přičemž tým pracuje ještě na dalších barvách. Běžná cena takového obalu by měla být 80 euro.

Cílem kampaně na Kickstarteru bylo vybrat 75 tisíc dolarů, nicméně byla z neznámých důvodů pozastavena.

mokase fb

Dnes nejčtenější

.