Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Can Opener
Can Opener je multifunkční aplikace, která vám pomůže dostat maximum z vašich sluchátek. Díky ní pro vás bude poslech jakéhokoliv audio obsahu na vašem iOS zařízení o poznání lepší. Kromě úpravy kvality vám umí poskytnout i další funkce, jako je například měření poslechové hlasitosti.

[appbox appstore id690996855 oldprice=2,99$]

Zones
Zones je jednou z nejjednodušších cest pro snadný a rychlý převod časových zón mezi městy po celém světě. Vybrané zóny si můžete přidat do oblíbených, aplikace obsahuje i rozsáhlou databázi všech světových měst.

[appbox appstore id931149699 oldprice=0,99$]

Weby
Aplikace Weby dokáže přesně zaznamenat váš pohyb na webu – kliknutí, respektive klepnutí, a způsob, jakým se na webu pohybujete. Díky ní můžete i pořídit videozáznam vašeho webového prohlížeče včetně hlasového záznamu.

[appbox appstore id1068163816 oldprice=2,99$]

TrendLine
TrendLine je nástroj pro snadné zadávání, správu, zobrazení a analýzu téměř všech dat v párech (x, y). Tato aplikace automaticky vypočítá nejlépe umístěnou linku (trendovou linku) a zobrazí tuto linii mezi daty. Rovnice daného řádku a statistiky vašich dat jsou také k dispozici. TrendLine mohou být snadno použity jak pro studenty, tak pro odborníky.

[appbox appstore id623301491 oldprice=0,99$]

Relaxia
Relaxia je skvělá aplikace, která vám pomůže dosáhnout toho správného stavu při relaxaci nebo třeba klidného, hlubokého spánku. S její pomocí skvěle uniknete každodennímu stresu a naleznete vnitřní klid.

[appbox appstore id730813806 oldprice=0,99$]

A Noble Circle
A Noble Circle je aplikace od nezávislých tvůrců. Jedná se o působivou hru, v níž cestujete Flatlandem – dvojrozměrným digitálním světem.

[appbox appstore id977865620 oldprice=0,99$]

iOS Apps 12

Dnes nejčtenější

.