Zavřít reklamu

S novými predikcemi ohledně plánovaného iPhonu 8 (iPhonu X nebo iPhonu Edition) přišel analytik světoznámé společnosti JP Morgan, Rod Hall. Jeho informace jsou založené na datech z dodavatelských řetězců a Hall tak prezentoval svůj pohled na to, co můžeme od Applu v září čekat. Víceméně potvrdil to, o čem už se spekuluje poměrně dlouho, tj. že nový iPhone dostane zakřivený displej, který ovšem nebude upravený stylem, jako je v nových modelech Galaxy S8, tj. zakřivení nebude tolik agresivní a nebude tak podobné „infinity“ displeji od Samsungu.

Stále se však bude jednat o klasický OLED panel, který si u iPhonů odbije svou premiéru. Zahnutí samotného panelu však bude jen mírné. Hall opět pracuje s cenovkou přesahující 1000 dolarů a rozhodně tak není první, kdo o této nelibé zprávě informuje. Jak se zdá, za nový iPhone si opravdu připlatíme, ceny v ČR se mohou pohybovat někde na hranici kolem 30 tisíc korun.

Co se hardwarové výbavy týče, nové iPhony by měly mít 3GB RAM (všechny plánované modely) a duální kamera by již neměla být výsadou jen Pluskového modelu. Nic moc dalšího nám Hallův report neprozradil. Jak se zdá, většina analytiků v současné době přešlapuje na místě a čeká na novou várku zákulisních informací.

iPhone 8 vs Galaxy S8 FB

Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.