Zavřít reklamu

V souvislosti s iPhonem 8 se stále hovoří o tom, že počáteční úroveň zásob bude velmi omezená. Výroba by měla být pro letošní špičkový model náročnější než obvykle, tudíž Apple nestihne nastřádat takové zásoby, aby bylo možné upokojit miliony zákazníků ihned po představení. Proto se očekává, že iPhone 8 sice dostupný od září bude, pouze však pro ty nejrychlejší zákazníky, kteří si jej objednací co nejdříve po zprovoznění systému předobjednávek.

S novými informacemi týkajícími se dostupností přišli analytici společnosti Berclays kteří tvrdí, že počáteční dostupnost v září a v říjnu bude extrémně omezená. Situace se zlepší poslední dva měsíce v roce, zájemci však mají čekat, že pokud nestihnou předobjednávky hned v září, na svůj vysněný nový iPhone 8 budou čekat.

Může se tak opakovat situace z loňského podzimu. Jen několik minut po otevření objednávek začaly termíny dodání narůstat až do řady několika týdnů. Analytici očekávají, že většina produkce nebude k dispozici dříve, než ve 4. kvartálu letošního roku. Tento report je tak v opozici vůči tomu poslednímu, který tvrdil, že Apple představí nové iPhony 7s a iPhone 8 samostatně. Report bohužel nepřináší další informace o tom, co by nás mohlo v září vlastně čekat. Stále tak musíme počítat s informacemi, které máme z předchozích týdnů.

PhoneArena Team

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.