Zavřít reklamu

Jubilejní iPhone s nálepkami iPhone 8 či iPhone X by se měl částečně podobat prvnímu modelu z roku 2007. Přece jen se říká, že by měl být tento model na počest 10. výročí. Uvádí to analytici na korejských stránkách ETNews. Očekávaný iPhone by měl mít podle toho prvního kulatější a jemnější křivky, dále by jeho zadní část měla být pokrytá trojrozměrným skleněným materiálem. Jedním z odlišných rysů bude velikost, přičemž letos půjde o 5,8palcové provedení.

Trojrozměrný skleněný materiál docílí hlubších a výraznějších křivek kolem horního, dolního, levého a pravého okraje. OLED displej, který by měl být od okraje k okraji, má být zároveň relativně plochý, tedy nebude mít takové zakřivení jako Samsung Galaxy Edge. Údajně bude mít zakřivení 2.5D, které se podobá tomu u iPhonu 7.

Apple u první generace použil konstrukci z hliníku a plastu, u iPhonu 3G použil konstrukci pouze z plastu. Přestože se má iPhone 8 podobat tomu z roku 2007, bude mít celoskleněné tělo bez plastových prvků. I když se spekulovalo o tom, že Apple pracuje i na plastové variantě podobající se sklu.

iPhone 8 EverythingApplePro FB

Zdroj: MacRumors

Dnes nejčtenější

.