Zavřít reklamu

V našem nostalgickém okénku opět mrkneme na pěknou porci starších her. Půjde ale o hry, které se hráčům vryly do paměti a i po letech se k nim rádi vrací. Kolem roku 2007 dorazily hry podporující DirectX 10, který do her přinesl zajímavé odlesky a jiné grafické technologie. Také to bylo zlaté období oblíbených karet Nvidia GeForce 8xxx. Která hra z roku 2007 je vaše oblíbená?

BioShock

Výborná a originální fps hra z podvodního města, která sbírala jedno výtečné rozhodnutí za druhým. Hra, jejíž ikonou je „Big Daddy“ přezdívaný jako Semafor. Titul se dočkal i remasteru.

Half Life 2: Episode Two

Další pokračování v příběhu, které bylo hráči rovněž velmi dobře přijato. Hráčům se ale již nelíbila zastaralejší grafika a především chtěli třetí díl. Ten ale nedorazil a marně čekáme i dnes.

Crysis

Od tvůrců Far Cry přišla naprosto neuvěřitelná hra. V multifunkčním válečném obleku jste brázdili ostrov, zabíjeli nepřátele a užívali si neuvěřitelných možností, grafiky a destrukce prostředí. Hra se dočkala remasteru.

Call of Duty 4: Modern Warfare

Skvělý díl, který patří mezi ty nejpovedenější. V té době výborná grafika, skvělá hratelnost a velmi chytlavý multiplayer. Od druhého dílu (třetí vyšel na konzole) ohromný skok kupředu. Tento titul se také dočkal pozdějšího přepracování.

Portal

Líbivá logická a originální hra, kde jste používali portál k přesunu sebe či různých předmětů. Opět naprosto výborná záležitost.

Team Fortress 2

Malovaná akce, která si získala u online hráčů ohromnou oblibu a na několik let se stala naprostou peckou, kterou hráči v online světě vyhledávali.

God of War 2

Pokračování výtečného prvního dílu. Opět jsme se dočkali skvělé grafiky, příběhu i hratelnosti. Legenda Playstationu.

S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl

Velmi odkládaná a očekávaná hra, která hráče vzala v povedené fps akci do srdce Chernobylu. Momentálně očekáváme druhý díl.

The Witcher

Výborné a legendární RPG, které dalo vzniknout skvělé herní sérii. Příběh na motivy knih převzal v posledních letech i Netflix, který nám jej ukazuje v seriálové podobě. První díl měl i český dabing, který se ale moc nezdařil.

Medal of Honor: Airborne

Coby paragán jste skočili z oblohy a šli bojovat. Hra z druhé světové války, která byla hráči poměrně dobře přijata. Nutno ale říct, že dřívější tituly v podobě Allied Assualt či Pacific Assualt překonány nebyly.

Dnes nejčtenější

.