Zavřít reklamu

I v roce 2006 obohatila herní branži celá řada skvělých titulů, mezi nimiž najdeme jak naprosté legendy mezi PC tituly, tak mezi titly pro herní konzole.

Gears of War

První díl série, která žije v podstatě do dnešních dnů. Tahákem byl Unreal Engine a podpora DirectX 10.

TES IV: Oblivion

Naprosto legendární hra, na kterou nedají milovníci RPG dopustit. Hráči se přou, zda byl nejlepší Morrowind, Oblivion či Skyrim. Tak či onak, doufejme, že šestý díl všechny překoná.

Half:Life 2: Episode One

Nedočkali jsme se Half Life 3, ale jakéhosi rozšíření příběhu v podobě dvou „DLC“. Hra byla dobře hodnocena. I když ne tak, jako původní Half Life 2. Hráči zkrátka čekali něco navíc.

Company of Heroes

Výborná strategie z druhé světové války, kterou hráči mají rádi i dnes. A co víc? Našla si cestu i na mobilní zařízení. Když už ji ale chcete hrát, doporučuji iPad.

Bully

Hra ze střední školy od tvůrců GTA, která dorazila na PS2. Hráli jste za studenta soukromé střední školy, který dělal ledacos. Ale rozhodne nebyl poctivým studentem. Bully si zahrajete i na iOS.

Medievil 2: Total War

Skvělá strategie, která se pyšnila grafikou a možností mít v jeden moment na obrazovce tisíce jednotek  těšit se tak ze vskutku epických bitev.

Black

FPS, která dorazila na PS2 a stala se jednou z nejlepších stříleček, která na tuto konzoli kdy vyšla.

Flatout 2

Závodní hra, která si zakládala na destrukci prostředí, fyzikálním modelu a podrobných tratích. První díl byl dobrý, ale dvojka se povedla náramně. Je třeba vyzdvihnout hlavně perfektní soundtrack.

The Godfather

Herní odnož skvělé gangsterské trilogie, která měla za vzor naši českou Mafii. I když šlo o dobrou hru, na překonat Mafii nezvládl.

Hitman: Blood Money

Čtvrtý díl agenta 47, který se živí jakožto nájemný vrah. Výborný díl, který dorazil nedávno i na iOS.

The Lord of the Rings: The Battle for Middle-earth II

Pokud jste fanoušky Pána prstenů, byla tato hra pro vás povinností. Výtečná strategie, v níž jste hráli za různé frakce a užívali si prostředí Středozemě plnými doušky.

Dnes nejčtenější

.