Zavřít reklamu

V posledních měsících se většina článků točí kolem tolik očekávaného iPhonu 8. Ale zapomínat bychom neměli ani na další Apple produkty, jako je například Apple TV. Zhruba před měsícem podle serveru Bloomberg společnost Apple testovala novou Apple TV, která je schopná streamovat videa ve vysokém rozlišení 4K. Zařízení s vnitřním kódovým označením J105 by mohla cupertinská společnost představit už v letošním roce. V protokolech vývojáře se objevily první důkazy o tom, že pátá generace Apple TV skutečně existuje.

Firi Games, vývojář arkádových her Phoenix HDPhoenix II, prozradil, že ve svých protokolech vidí, že zařízení označené jako AppleTV6,2 běžící na tvOS 11,0 je připojené k Phoenix HD. IP adresa daného přístroje směřuje do Spojených států, a to konkrétně do města Cupertino, kde sídlí Apple.

Aktuální Apple TV má identifikátor AppleTV5,3, přičemž AppleTV6,2 nekoresponduje s žádným modelem na trhu. V tomto okamžiku však nejsou k dispozici žádné další podrobnosti, které by se týkaly páté generace Apple TV. Nicméně v prosinci 2015, tchajwanská webová stránka DigiTimes citovala jeden svůj zdroj, který tvrdil, že budoucí generace Apple TV by měla mít nový procesor s výrazně lepší výkonností. Otázkou zůstává, zda se tato nepodložená spekulace stane realitou.

Koncept bílé Apple TV se zlatým ovladačem:

Apple TV 4 White 7

Zdroj: MacRumors

Dnes nejčtenější

.