Zavřít reklamu

Apple včera vypustil do světa reklamu na svou aplikaci Domácnost (Home). Reklama je k vidění na oficiálním webu Applu, a to na stránce, vztahující se k aplikaci, a vidět v ní můžeme všechny možnosti, které nám aplikace nabízí. V době sepsání tohoto článku ještě reklama na youtubovém kanále Applu nebyla.

V reklamě můžeme vidět ženu, která v průběhu celého svého dne používá danou aplikaci. Po probuzení popřeje hlasové asistentce Siri dobré ráno, načež jí Siri oznámí, že její domov je připravený na den. Rozsvítí světla a vytáhne žaluzie na oknech. Protagonistka v reklamě otevře aplikaci Domácnost a klepne na scénu „Breakfast Time“, čímž prostřednictvím iHome SmartPlug zapne svůj kávovar a uzpůsobí teplotu v domě díky chytrému termostatu Honeywell.

Ve chvíli, kdy je připravená začít svůj den, opustí svůj domov a v aplikaci Domácnost klepne na scénu „Lock Up“. Následně se vše v domě vypne a dveře se zamknou. Když se o několik hodin později žena opět vrátí domů, klepnutím na scénu „I’m Home“ vše v domě znovu zapne a odemkne dveře. Sedne si ke své Apple TV a za použití ovladače Siri Remote oznámí „it’s movie time“. Aplikace Domácnost ztlumí světla v místnosti a spustí žaluzie.

Když žena nakonec klepne na scénu „Lights Out“, vypne se v domě vše kromě malé lampičky vedle postele, aby si mohla přečíst knihu na svém iPadu. Po klepnutí na scénu „Good Night“ se vypne i lampička a žena se může uložit ke spánku.

Spolu se spuštěním nové reklamy Apple obnovil web, věnovaný aplikaci Domácnost. Stránka je nyní více zaměřená na funkce aplikace. Sekce doplňků se například na stránce nyní jmenuje „One app for all your home accessories“. Jednoduchý popis tak vystřídal větu „So many accessories. One easy way to control them“, některé části popisků byly odstraněny. Reklamu můžete zhlédnout níže.

 

Home ad fb

Zdroj: MacRumors

Dnes nejčtenější

.